Neohodnoceno

SALOMON SENSE RIDE 412938

Aktualizovaná verze bot SENSE RIDE. Pohodlná a odpružená s Optivibe™. Systém Sensifit™ pro přesné přilnutí. Odolná síťka proti nečistotám. Bezpečnost a stabilita s Contagrip® MA a Profeel Film.

Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (1 ks)
Kód: 2538/42
Značka: SALOMON
3 090 Kč –22 % 2 390 Kč
Kategorie: pánská běžecká trailová obuv
Velikost EUR: 42 2/3
Výrobce: SALOMON
Barva: černá
sense ride
ZDARMAZDARMA 3 090 Kč –22 %
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Doručení do druhého dne
98%
Doručení do druhého dne
Přes 9192 výdejních míst v ČR
9192
Výdejních míst po celé ČR

Připravte se na novou úroveň pohodlí a výkonu s aktualizovanou verzí běžeckých bot SENSE RIDE. S měkkým odpružením Optivibe™, které se osvědčilo v praxi, tyto boty jsou neuvěřitelně pohodlné a šetrné k vašim kloubům. Systém Sensifit™ poskytuje pohodlí a přesné přilnutí, zvláště kolem paty.

Tato bota je vybavena odolnou síťkou, která chrání vaše nohy před nečistotami. S podrážkou Contagrip® MA a Profeel Film získáte bezpečnost a stabilitu v těžkém a hornatém terénu. Rychlé zavazování tkaniček Quicklace™ je samozřejmostí, takže budete připraveni na dobrodružství okamžitě.

Boty mají nízký drop 8 mm a hmotnost pouhých 290 g, což zajišťuje přirozený a lehký běh. Bezešvý svršek dodává další pohodlí a minimalizuje riziko otěru.

Pojďte a objevte nová dobrodružství s běžeckými botami SENSE RIDE. Připravte se na maximální pohodlí, ochranu a výkon, ať už běžíte blízko domova nebo na vzdálených trasách. Vaše dobrodružství čeká, tak vyražte a užijte si každý krok.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Salomon je francouzská firma se sídlem v Metz-Tessy vyrábějící sportovní vybavení zejména pro lyžování. Je vlastněna finským konglomerátem Amer Sports[1], pod něhož spadají i firmy Wilson Sporting Goods (USA), Mavic (Francie), Atomic (Rakousko), Suunto (Finsko), Arc'teryx (Kanada) a další.

Byla založena v roce 1947 Françoisem Salomonem a jeho ženou a synem Georgesem. V roce 1997 se stala součástí německého výrobce Adidas. Ten ji v roce 2005 (20. října) prodal finské obchodní skupině Amer Sports za 485 milionů eur.[1][2][3]

Salomon byl dlouhou dobu partnerem významného výrobce lyží a lyžařské obuvi Fischer, který využíval jeho vázání Salomon Nordic System (SNS).[4] Fischer pak v roce 2007 podepsal partnerskou smlouvu s norskou firmou Rottefella, což je přímý konkurent Salomonu v sortimentu lyžařských vázání. Systém SNS využívaly k roku 2013 mimo Salomonu ještě značky Hartjes, Sportful, BOTAS, Atomic.[5]