Neohodnoceno

SALOMON SPEEDCROSS CSWP J 411251

Dětská obuv Salomon SPEEDCROSS CSWP J je vyrobena pro mladé dynamické nohy, které jsou vždy připravené k rychlému pohybu v jakémkoli terénu.

Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (1 ks)
Kód: 2685/36
Značka: SALOMON
2 190 Kč –22 % 1 690 Kč
Kategorie: dětská běžecká obuv
Technologie: Contagrip®
sappedcross 2
2 190 Kč –22 %
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Doručení do druhého dne
98%
Doručení do druhého dne
Přes 9192 výdejních míst v ČR
9192
Výdejních míst po celé ČR

Tyto boty poskytují mladým nohám lepší záběr, jsou připraveny na pohyb v rychlém tempu a půjdou s vámi do jakéhokoliv terénu. Díky podešvi Contagrip® se v botách skvěle pohybuje i na mokrém kamenitém podloží. Mimo jiné disponuje obuv také technologií SensiFIT pro lepší obepnutí nohy a nechybí samozřejmě ani kevlarové šněrování Quicklace. Díky membráně ClimaSalomon jsou boty nepromokavé. Dětské outdoorové boty do jakéhokoli terénu Contagrip podešev pro různorodé povrchy SensiFit technologie pro lepší obejmutí nohy Quicklace rychlošněrování ClimaSalomon membrána Hmotnost: 208 g Stélka EVA SENSIFIT Systém Sensifit dodává pohodlí a přesně obepne a ochrání vaši nohu. QUICKLACE™ Funkce Quicklace™ se postará o rychlo šněrování. Ať už se jedná o zavázání nebo rozvázaní v jednom zatáhnutí. CONTAGRIP® Pomáhá zajišovat optimální záběr na různorodém povrchu a využívá ideální kombinace speciálních gumových komponentů s protismykovými schopnostmi pro specifické aktivity. Nezanechává šmouhy na podlaze. EVA Mezipodešev EVA se vyznčuje velmi nízkou hmotností a vynikajícími tlumícími vlastnostmi.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Salomon je francouzská firma se sídlem v Metz-Tessy vyrábějící sportovní vybavení zejména pro lyžování. Je vlastněna finským konglomerátem Amer Sports[1], pod něhož spadají i firmy Wilson Sporting Goods (USA), Mavic (Francie), Atomic (Rakousko), Suunto (Finsko), Arc'teryx (Kanada) a další.

Byla založena v roce 1947 Françoisem Salomonem a jeho ženou a synem Georgesem. V roce 1997 se stala součástí německého výrobce Adidas. Ten ji v roce 2005 (20. října) prodal finské obchodní skupině Amer Sports za 485 milionů eur.[1][2][3]

Salomon byl dlouhou dobu partnerem významného výrobce lyží a lyžařské obuvi Fischer, který využíval jeho vázání Salomon Nordic System (SNS).[4] Fischer pak v roce 2007 podepsal partnerskou smlouvu s norskou firmou Rottefella, což je přímý konkurent Salomonu v sortimentu lyžařských vázání. Systém SNS využívaly k roku 2013 mimo Salomonu ještě značky Hartjes, Sportful, BOTAS, Atomic.[5]